TERRA TRAC tela-alusta

Pintapaineen vähennys lisää satoa.

Puimureiden, ajosilppureiden ja traktorien tela-alustat suurine kosketuspintoineen suojaavat pellon pintaa. Jopa 40 km/h kuljetusnopeus on mahdollinen ja kuljetusleveys on kapea.

TERRA TRAC tela-alusta

Pintapaineen vähennys lisää satoa.

Puimureiden, ajosilppureiden ja traktorien tela-alustat suurine kosketuspintoineen suojaavat pellon pintaa. Jopa 40 km/h kuljetusnopeus on mahdollinen ja kuljetusleveys on kapea.

TERRA TRAC tela-alusta.

Taustatietoja, testejä ja käyttäjäkokemuksia.


Käytännön kokemukset.

Hyvällä perustalla.

"Hyvän sadon perusta on terve ja viljava maa. Kaikki kasvikohtaiset ja tilatekniset toimenpiteet ovat tuloksettomia ilman optimaalisessa kunnossa olevaa maaperää. Käytännössä maan muokkauksen, kylvön ja sadonkorjuun suorittamisaika on lyhyt ja toimenpiteet on tehtävä perusteellisesti - parhaalla mahdollisella koneteholla.

Maaperä - niukka hyödyke.

Maaperä on maatalouden tärkein tuotantoperusta. Sitä ei voi lisätä. Siksi kasvavalle maailman väestölle tarvittavat lisäsadot on tuotettava olemassa olevassa maassa. Suurin vaikeus on tehokkuuden ja kestävyyden yhteen sovittaminen. Tilakoot kasvavat ja lohkojen muokkaamiseen ja sadon korjuuseen jää yhä vähemmän aikaa. Samanaikaisesti koneiden koot kasvavat, ne tehostuvat ja ovat sen myötä yhä painavampia. Siitä seuraa peltojen tiivistyminen.

Maaperä on työpaikkamme.

Traktorien ja korjuukoneiden aiheuttama maan tiivistyminen, vähentää hiukkasten välistä ilmatilaa.

Hapen puute ja liiallinen kosteus sekä vähentynyt maaperän eliöiden määrä ovat sen seurauksia. Se näkyy seuraavien kasvien kohdalla hitaana kehityksenä, huonona satona ja juuriston heikentymisenä. Yhden satokauden aikana aikaansaadut vauriot säilyvät monta vuotta. Vauriot eivät tietenkään ole korjaamattomia. Syvä muokkaus, välikasvit tai kalkitus johtavat vähitellen maaperän alkuperäisen viljavuuden palautumiseen. Kaikki nämä toimenpiteet maksavat. Eikö olisi ollut helpompaa yksinkertaisesti välttää vauriot? CLAAS'illa huomioimme jo koneidemme kehitysvaiheessa maaperälle aiheutuvien haittojen vähentämisen. Olemme asettaneet tavoitteeksemme kakkien viljelijöiden arvokkaimman voimavaran säilyttämisen ja suojaamisen. Myös meidän kohdalla pätee: Maaperä on työpaikkamme.

TERRA TRAC LEXION puimurissa

TERRA TRAC tela-alustan käytöstä puimurissa on jo yli 20 vuoden käytännön kokemus ja sitä kehitetään jatkuvasti asiakkaidemme vaatimusten täyttämiseksi. Tänä päivänä kolmasosa LEXION ja puolet LEXION hybridipuimureista varustetaan TERRA TRAC tela-alustalla.

TERRA TRAC JAGUAR'issa

Tutun TERRA TRAC tela-alustan pellon suojausta ja pitoa parantavien etujen lisäksi CLAAS tarjoaa ensimmäisenä ajosilppurivalmistajana tehtaalla integroidun, optimoidun pellon pinnan ja nurmien juurien suojaamisen ratkaisun: uudelleen kehitetty JAGUAR TERRA TRAC päisteajosuojauksella.

TERRA TRAC AXION'issa

AXION 900 TERRA TRAC'in myötä CLAAS esittelee ensimmäisen täysjousitetun puolitelatraktorin. Ratkaiseva innovaatio on jousitetun TERRA TRAC alustan integrointi. Alusta perustuu puimureista tuttuun teknologiaan, mutta sitä on sovellettu erityisesti traktorin vaatimusten mukaan.